Oversettelse, språkvask, terminologi?

TX:Translation tilbyr oversettelse og kvalitetssikring av alle typer dokumenter, i tillegg til andre språktjenester som tolking og terminologiarbeid. Vi har spesialisert oss på energi, jus og offentlig sektor, og kan håndtere større prosjekter med solid bransjeforståelse og fagspråklig trygghet.

Vi oversetter et bredt spekter av tekster for våre kunder

Våre dyktige og erfarne oversettere jobber med alt fra tekniske rapporter og juridiske kontrakter til magasiner og artikler for internett og intranett. Har du en tekst som trenger finpuss før den blir offentliggjort, kan vi tilby språkvask og korrektur av norske og engelske tekster for å løfte teksten ytterligere. Vi tilbyr også statsautoriserte oversettelser.

Vi jobber i team

TX:T har faste team som spesialiserer seg på ulike fagområder som olje/gass/subsea, miljø og fornybar energi, jus, økonomi og journalistikk. Vi setter også sammen andre rullerende lag for hvert enkelt oppdrag. Her balanserer vi alle hensyn – morsmål, erfaring og spisskompetanse – for å sikre et godt resultat.

Du får kvalitet, hele veien

TX:T har bygget opp omfattende terminologidatabaser innen forskjellige fagfelt. Vi rådfører oss med eksperter hos våre kunder, og alle våre oversettelser kvalitetssikres før levering av minst én annen oversetter med relevant erfaring.

TX:Translation: When every word counts