TX:T | Spesialister i team

TX:Translation så dagens lys i 1997, da som TranslatørXpress. Siden den gang har selskapet vokst fra et lite kontor i Stavanger, til å bli en av de ledende leverandørene av oversetter- og språktjenester i Norge.

Nå har vi to avdelinger, en i Oslo sentrum og en på Forus.

Solid faglig bakgrunn og praktisk erfaring

Våre ansatte har bred arbeidslivserfaring i Norge og internasjonalt. Alle våre dyktige medarbeidere jobber til sitt morsmål og har spisskompetanse innen det aktuelle faget. I tillegg til fagoversettere, har vi hele seks statsautoriserte translatører. Vi kan tilby våre kunder en unik bransjeforståelse, solid språklig kompetanse og praktisk erfaring med alle typer tekster gjennom mer enn 15 år. Denne kombinasjonen gjør at vi kan håndtere alle typer store og små prosjekter.

Språklig samarbeid og engasjement

Livlige diskusjoner om hvilke ord og formuleringer som passer best er en del av vår hverdag. Alle deltar; de med mer enn 40 års erfaring og yngre kolleger som følger med på raskt skiftende digitale trender og begreper. Vi rådfører oss også med fageksperter hos våre kunder for å sikre den faglige kvaliteten på oversettelsen.

TX:Translation: When every word counts